Snabb uppdatering på graviditeten v.29

Ååååh, nu har jag gått in i v.29 och  det KÄNNS. Tyvärr blir det ingen uppdatering med bild på magen för det har bara gått 3 dagar sen jag gick från v.28 och det var drygt 1 vecka sedan jag sist la upp bild.
Tänkte jag kunde passa på att skriva lite om bebis och tankar kring det osv.
Bebis är nu ca. 35 cm lång från huvud till fot och väger kring 1,3 kg, bebis är i en väldigt aktiv period men sparkar inte lika mycket utan vänder och vrider på sig mer och trycker ibland upp en fot eller hand i revbenen på mig, så mindre fosterrörelser har det blivit i jämnförelse med i t.ex v.20 till v.27, men det är inget som skrämmer mig alls för jag vet att bebis har mycket mindre plats nu att röra sig på en tidigare och jag vet även att det är inga som helst fel på bebis ❤
Jag och Hampus bor för tillfället kvar hemma hos mamma men vi har börjat prata om att försöka hitta något eget för det känns mer bekvämt att bo i eget nu när vi blir 3, men vi har kommit övverens om att vi inte vill komma längre än Nordmaling för stunden då vi känner att det är bättre att börja där än att direkt fly till Umeå. Det ända problemet är väl då att det inte finns så mycket här i Nordmaling som är ledigt men vi söker ändå. Så förhoppningsvis hittar vi något innan bebbe kommer.
Vi har faktiskt förtillället inget mer än barnvagn och nappflaskor och en vagga till bebis, men vi har bestämt oss att vi ska börja inhandla resterande saker då jag blivit 18 och då jag har tillgång till mina pengar. Vi funderar även på att köpa en spjälsäng direkt då vi vet att den går att använda i ca.2 år och det känns mer bekvämt att ha än en vagga, vi vill gärna ha hjälp från familj när det gäller spjälsäng, skötbord och babyskydd, men vi har kommit till ett beslut att bebiskläder är någon vi själv vill inhandla och även små saker sås om gosedjur osv då vi har vår egna smak och stil i kläder och sådär och vi hoppas faktiskt att folk i vår omgivning kan acceptera det och avstå att köpa bebiskläder till oss, då ser vi hellre att vi får små bidrag som kan gå till ett babyskydd med isofix.
Dessutom så ska Hampus nu göra om förarprovet och försöka klara dom så han ÄNTLIGEN kan få sitt körkort och så att vi kan skaffa egen bil så vi kan t.ex ta oss till och från BB själv och leva ett mer "eget" liv.
Så nu sitter jag och tittar runt påbilar och sådär, då jag blir den som köper bil och då bilen kommer stå på mig för att jag planerar att nästa vår tar jag mitt eget körkort!

Jag och Hampus har faktiskt redan hittat bebiskläder till liten för dom första 3 månaderna som vi har tänkt att köpa framöver, Ska bli så himla kul och spännande när vi faktiskt köper bebiskläderna och andra saker vi vill ha till liten för i våra ögon blir det mer speciellt då vi själv får betala och bestämma helt själv vad vi ska ha osv.

Det här var en liten snabb uppdatering mer eller mindre och jag kommer säkert skriva något mer nästa vecka redan då jag fyller 18 år nästa söndag!!!❤