Tankar och val

Igår fick jag tillslut alla min kurser som jag ska läsa denna termin, så skönt, nu väntar jag bara på att få mina böcker, böckerna kommer att vara e-böcker och enligt min mentor ska dom läggas upp idag. Ska bli spännande att prova studera med e-böcker, får se hur det går. 

Jag har gjort många val i mitt liv, och nu har jag ett väldigt stort, och jag är faktiskt glad över att jag gjorde det, jag tänkee inte berätta det här tyvärr. Men jag kan säga att när jag gjorde det var det som att en vikt från mitt bröst försvann, jag känner mig mycket mer självsäker och jag mår mycket bättre nu. Kanske var lite elakt, men det var något som jag faktiskt tror var avgörande för att jag skulle få må bättre. 
Som många vet har jag haft deppression, eller rättare sagt har, och jag fick en gång i tiden hjälp med det, men när jag skulle bli utan psykolog när jag mådde som dåligast och dom sa bara rill mig "dom som är självmordbenägna är nu prio ett", dom på bup sa det till mig när jag satt där och just hade gått igenom ett väldigt jobbigt break up och mådde så pass dåligt och hade tankar på självmord, och det hade jag berättat. Efter det gav jag upp med både medeciner och psykolog. Och jag kan säga att det inte är lätt någonstans att gå igenom sånt utan att kunna vända sig till någon. Men jag har tagit mig och tänker nu kontakta psyket i Örnsköldsvik för att förhoppningsvis få kontakt med en ny psykolog och även försöka få någon sorts remiss så jag kan få göra en ADHD utredning, då jag i princip hela mitt liv känt att något inte stämt och kännt mig annorlunda runt om "normala" och känt mig normal runt dom med diagnosen ADHD. Jag har sen jag fyllde 13 velat göra utredning för att få veta, för det känns som att det skulle bli lättare för mig då att förstå mig själv och varför jag alltid känt mig så annorlunda. Oavsett om jag skulle få ADHD som svar, någon annan diagnos eller inte få svar på något utan att jag är "diagnos fri"så skulle ännu en sten släppa från mitt bröst. 


Hampus och jag samarbetar med i princip alltid och gör allt tillsammans. Vi älskar Frank och gör allt för att han ska få det bästa av det bästa❤