Sommar och... Sol?

Så ja.. Nu har nästan halva sommarlovet gått och vädret har väl varit sådär. Men hittils har jag verkligen haft en underbar sommar trots det konstiga vädret. Dom första 2 veckorna av mitt sommarlov spenderades i Holmsund hos killen och hans familj. Vi spelade, for ut med vänner och myste för fullt, det var verkligen super härligt. Dom senste veckorna har jag och killen varit i Rundvik hos mig och chillat. Vi sov i princip hela tiden och spelade lite Zelda på mitt Gamecube. I måndags började mitt sommarjobb på Olofsfors Bruk. Där håller jag och en annan tjej i  bla. barnpyssel och loppis. Jag ska vara där i två veckor så nästa vecka är sista veckan för mig där. Det ända tråkiga är väl att Atle (min kille) var tvungen att åka i torsdags redan då han fått jobb på All Star inne i stan. Jag hoppas att han kommer tillbaka hit i veckan då min pappa kommer upp.
Om ca. 2 veckor drar jag till Linköping för att gå på Närcon Sommar 2016. Jag är så taggad! Det blir andra gången jag är där ocj i år jobbar jag på Gottcon/Rockon (igen). Ska bli skit kul!
Jag håller på förfullt med att fixa det sista till mina cosplays som jag ska göra då.
Jag ska cosplaya Link fårn Wind Waker så jag håller på att göra Wind Baton och andra nödvändiga accessoarer till den, sen ska jag även cosplaya Megurine Luka från låten Just Be Friends och Megpoid Gumi blir den sista jag ska göra, dock har jag inte riktigt listat ut vilken Gumi jag ska göra men funderar på en egen version av henne. Det ska bli skit kul!