Inför bebis❤

Då det nu är 14 dagar kvar (2 veckor) så har huvudet mitt börjat gå i högvarv. Jag och Hampus har pratat mycket och vi har faktiskt kommit fram till lite saker som vi vill dela med oss av till vår familj, släkt och vänner. Det vi tänkt dela med oss är hur vi känner om besök osv. efter att liten är född.
\nVi kommer meddela er i vår omgivning när liten är född, via sms och ett litet inlägg på min blogg ( itsmylifeandnotyours.blogg.se ) och vi vill verkligen inte att folk kommer på besök på BB, och dessutom vill inte heller dom på BB att man har besökare under tiden man är där.
\nVi kommer även vilja ha den första ,eventuellt även den andra veckan, för oss själva. Alltså vill vi höra av oss till er när det känns okej för oss att ta emot besökare. Så snälla, kom inte bara förbi och förvänta er att vi kommer orka träffas, det är en stor förändring i vårt liv som vi vill bli bekväma med innan folk kommer. Om ni vill komma förbi och träffa oss och liten MÅSTE ni höra av er till oss INNAN ni kommer så vi är medvetna om det och så att vi faktiskt känner att vi orkar träffa er. Vi vill oxå att bara några kommer åt gången, alltså vill vi inte att en grupp på flera vuxna och barn kommer då vi vill ha det lugnt hemma, vi vill oxå att besöken blir korta, alltså ser vi att ni är här i 1 timma som max i början och sedan efter en längre tid kan besöken bli längre. När ni kommer får ni gärna ha med er fika till kaffe och gärna oxå kanske ta med nån matlåda som vi kan lägga i frysen då vi mest troligt inte kommer ha mycket ork i början att laga mat. I början kommer jag dessutom inte vilja att så många håller i liten och så, och det hoppas jag att ni kan acceptera.
\nDet här är i princip det vi känner att vi vill dela med oss till er just nu.
\nSå det vi vill i princip är att ni väntar med besök och låter oss kontakta er när vi känner oss redo! Tack för att ni tagit er tid att läsa detta, och snart kanske ni får ett litet meddelande när liten är med oss❤

Kommentera här: