Min kropp

Varför ska jag som kvinna behöva skämmas över min kropp? Jag personligen tycker att vi kvinnor ska kunna lägga ut bilder på vår kropp utan att bli anklagade för att vara något vi inte är!

Som kvinna idag får man ofta höra att man är en hora, slampa, fitta, bitch om vi lägger ut bilder på vår kropp. Vi får ofta höra att vi är fula, tjocka, äckliga, har anorexia, bulimi och att vi på något sätt måste ändra på oss. Vi verkar aldrig vara "perfekta" som vi är, oftast får man bara höra det från släkt, familj och vänner. Jag vill bara säga att jag är stolt för den kroppen jag har, jag vill varken gå ner i vikt, gå upp i vikt eller ändra något på min kropp. Jag älskar min kropp och det står jag för. Jag är stolt att vara kvinna! Jag  lagt ut denna bild på mig i endast underkläder på instagram och vill även lägga ut den här på bloggen för att visa att jag är stolt! I mina ögon ser jag alla perfekt oavsett var, alla är unika på deras egna sätt! Jag har bristningar och snygga kurvor! Och jag skäms inte!!

Vad är den stora skillnaden på en bikini och underkläder egentligen? Jag ser ingen större skillnad än att dom är gjorda i olika material. Vi tjejer kan gå ut i allmänheten i en bikini eller  baddräkt utan att "skämmas". Men när det kommer till underkläder är det tydligen en helt annan fråga, då ska man skämmas! 

Kvinnor/tjejer som är väl tränade och har en snygg smal kropp som lägger upp bilder på sig i väldigt lite kläder är snygga osv. Men om en kvinna/tjej som har lite mer hull och kurvor gör samma sak blir det vanligtvis helt andra saker, vi får hat och kommentarer om att vi inte ska lägga ut såna bilder på oss och "skämma" ut oss. 

Tjejer och kvinnor! Låt oss stå upp för vår kropp! Våga vara er själv och skäms inte över hur er kropp ser ut! 

TACK!!❤❤❤